Institutionsfoto

Fotos i børneinstitutioner

​Det er typisk meget spændende, når der kommer en fotograf ud i børneinstitutionen. Hvad er det for noget, hvad skal der ske, og er det mon bare en lille bitte smule farligt? Det skal være sjovt for børnene, og derfor tager jeg mig god tid, når jeg besøger jeres institution. Jeg sørger for at fortælle, hvad der skal ske, og har I særlige ønsker og behov, tager jeg hensyn til dem. Fotograferingen foregår på børnenes præmisser, så alle er afslappede og glade. Det giver den bedste oplevelse for alle – og de bedste fotos.

​Jeg tilbyder 2 forskellige pakker:​​

Pakke 1

​Forældrene får eget log-in til min hjemmeside. På hjemmesiden kan de se de forskellige portrætbilleder af barnet + gruppebilledet– og kan bestille det eller dem, de bedst kan lide.Billederne kan ses på hjemmesiden mellem 12 og 48 timer efter fotografering.

Når billederne er bestilt og betalt, bliver de sendt direkte til forældrene.

Pakke 2

​Jeg udvælger det bedste billede af det enkelte barn ud fra professionelle kriterier som vinkling, belysning, skarphed, udtryk, mv.

Når billederne er udvalgt og fremkaldt, bliver billedpakkerne med indbetalingskort sendt til institutionen, som sørger for at omdele dem.

Kontakt mig

Har du spørgsmål om mine ydelser og service, kan du udfyld formularen nedenunder.

Jeg vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jeg tilbyder

Du har mulighed for at bestille dine fotos online

Om mig

Mit navn er Kim Lundsgaard og jeg er fotografen bag A-fotograf, som blev etableret i 2002.​

Jeg har taget mange forskellige typer af billeder bl.a.  skole- og daginstitutionsfotos siden 1997.

CVR: ​25973194

Kontakt

Tygestrupvej 17, 4180 Sorø