Skolefoto​

Fotos i skoler

​Det skal være en god og tryg oplevelse at få taget skolefotos. Det giver de bedste billeder – billeder, der i mange tilfælde er med jer det meste af livet. Jeg har mange års erfaring med skolefotos, og jeg ved, hvad der virker for at få det bedste udtryk frem hos dem, der skal fotograferes – og på billederne.

​​

I har 2 muligheder:​

Mulighed 1

​​Forældrene får eget log-in til min hjemmeside. På hjemmesiden kan de se de forskellige portrætbilleder af barnet + klassebille– og kan bestille det eller dem, de bedst kan lide. Jeg tilbyder mange forskellige pakker til forskellige priser alt efter pakkestørrelse.

Billederne kan ses på hjemmesiden mellem 12 og 48 timer efter fotografering. Når billederne er bestilt og betalt, bliver de sendt direkte til forældrene.

Mulighed 2

​​Jeg udvælger det bedste billede af det enkelte barn ud fra professionelle kriterier som vinkling, belysning, skarphed, udtryk, mv. Med denne mulighed vælges standardpakken automatisk.

Når billederne er udvalgt og fremkaldt, bliver billedpakkerne med indbetalingskort sendt til skolen, som sørger for at omdele dem.

Kontakt mig

Har du spørgsmål om mine ydelser og service, kan du udfyld formularen nedenunder.

Jeg vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jeg tilbyder

Du har mulighed for at bestille dine fotos online

Om mig

Mit navn er Kim Lundsgaard og jeg er fotografen bag A-fotograf, som blev etableret i 2002.​

Jeg har taget mange forskellige typer af billeder bl.a.  skole- og daginstitutionsfotos siden 1997.

CVR: ​25973194

Kontakt

Tygestrupvej 17, 4180 Sorø